Home / De Steeg / Grootscheepse alcoholcontrole rondom Outdoor Evenement

Grootscheepse alcoholcontrole rondom Outdoor Evenement

DE STEEG – De politie heeft samen met de Belastingdienst vanaf vrijdagavond tot en met zaterdag rond de klok van 04.00 uur een grootscheepse controle gehouden rondom het Outdoor Gelderland evenement. De politie controleerde voornamelijk op alcohol. In totaal zijn circa 2100 blaastesten afgenomen.

Er waren drie controleposten ingericht, te weten op de Van Aldenburglaan, de Hoofdstraat en de Middachterallee, allen in De Steeg. Iedere automobilist die van het evenemententerrein kwam, moest daardoor langs een controle. In totaal zijn circa 2100 blaastesten afgenomen. Acht personen kregen een proces-verbaal voor alcohol en één persoon, een 49-jarige man uit Houten, moest zijn rijbewijs inleveren. Bij hem werd een promillage van 1,7 geconstateerd, ruim drie keer de toegestane hoeveelheid. Justitie beslist over teruggave van zijn rijbewijs.

Door de Belastingdienst werden enkele auto’s in beslag genomen in verband met betalingsachterstand. In totaal werd 1200,- euro aan contanten geïnd.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.