Home / Doesburg / Rotra draagt bij aan verkeersveiligheid

Rotra draagt bij aan verkeersveiligheid

DOESBURG – De Rotra in Doesburg heeft een start gemaakt met haar voorlichtingscampagne in het basisonderwijs over de gevaren van de dode hoek, het programma staat onder regie van regionaal Orgaan Verkeerveiligheid van de Provincie Gelderland (ROVG) in samenwerking met de overkoepelende organisatie Stichting Chauffeursactiviteiten (OSC).
Chauffeurs van Rotra gaan met hun vrachtwagens diverse basisscholen bezoeken en kinderen uit groep 7 en 8 voorlichten over de gevaren van de dode hoek. Jaarlijks zijn er twintig dodelijke fietsers te betreuren omdat ze in de dode hoek zitten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.