Home / Apeldoorn / Dubbel-dvd 65 jaar bevrijding Apeldoorn

Dubbel-dvd 65 jaar bevrijding Apeldoorn

APELDOORN – Op basis van de grote hoeveelheid beeldmateriaal van de activiteiten rond 65 jaar bevrijding van Apeldoorn is door Ton Pas, in opdracht van de Stichting bevrijding ’45, een dubbel-dvd samengesteld.
Dvd 1 bevat de reportage die de NOS op 9 mei maakte van de Street Parade en het Liberation festival. Op dvd 2 staan beelden die door Ton Pas gemaakt zijn; onder meer de aankomst van de veteranen, de herdenkingen in Groesbeek en Holten, de bevrijdingsoptocht in Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen, de muzikale avondprogramma’s in de Canadian Club, de uitreiking van de eremedaille aan de veteranen en van de Farewell Party in de Canadian Club.
De dubbel-dvd is vanaf 15 juni voor 15 euro te koop bij Primera Westra Kerschoten aan het Mercatorplein, Westra Boek en Kantoor aan de Monseigneur Nolenstraat, Westra Boek en kantoor aan het Ordenplein in Apeldoorn en bij Primera Westra Ughelen aan de Ugchelseweg in Ughelen.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.