Steun Stichting SARI

RHEDEN / DOESBURG – De heer en mevrouw Hermelink uit Ellecom zetten zich al jaren in voor achtergestelde kinderen in India en hebben in 2007 zelfs de stichting SARI (Support Achtergestelde Kinderen Regio India) opgericht. Met de stichting willen ze het dagelijkse leven verbeteren, de toegang tot onderwijs, medische zorg, voeding en arbeid bevorderen en het scheppen van een betere uitgangspositie voor kansarmen in de Indiase samenleving. Op dit moment is één van de projecten het bouwen van klaslokalen voor een school voor straatkinderen in Chennaqi. Elk nieuw klaslokaal kost 5.000 euro. om geld bij elkaar te krijgen hebben de twee oprichters een statiegeldbonnenactie opgezet bij de Albert Heijn in Doesburg en de Albert Heijn in Rheden. Er hangt een bus in de winkels waar iedereen de statiegeldbonnen in kan doen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.