Mishandeling in Eerbeek; getuigen gezocht

EERBEEK – In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige man uit Eerbeek mishandeld op de Smeestraat in Eerbeek, zo is nu pas bekend geworden. De politie is op zoek naar getuigen.

De man liep omstreeks 01.30 op de Smeestraat toen hij werd geraakt door een man die dicht langs hem fietste. Hierop ontstond een woordenwisseling waarna de 20-jarige man door de fietser getrapt en geslagen werd in zijn gezicht. Hij liep diverse verwondingen in zijn gezicht op. De fietser werd vervolgens tegengehouden door een oudere man met grijs haar en een donker overhemd aan. Hierna heeft ieder zijn weg vervolgd. De politie heeft een onderzoek ingesteld en roept getuigen op om zich te melden. De politie wil met name graag in contact komen met de man die tussenbeide kwam. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900 – 8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.