Home / Eerbeek / Bouw Lombok-Zuid gestart

Bouw Lombok-Zuid gestart

EERBEEK – De bouw van de nieuwe wijk Lombok – Zuid is donderdag officieel van start gegaan. Wethouder Louke van Wensveen opende de bouw door met een kraanwagen de eerste prefab-funderingsstrook aan te leggen. De woningen in Lombok-Zuid zijn populair. Eind vorig jaar zijn de eerste 34 woningen op de markt gebracht, deze waren snel verkocht. Eind mei kwamen nog 25 huizen beschikbaar voor verkoop. Ook hierbij waren er meer aanmeldingen dan woningen. Onder de veertig gegadigden is geloot. In totaal komen er in Lombok-Zuid 300 tot 350 woningen, waarvan 110 in de eerste fase die zojuist is begonnen. Van deze 110 woningen zijn er dus 59 al verkocht. In Lombok-Zuid komen rijwoningen, twee-onder-éénkappers, patiowoningen en vrijstaande huizen – foto Linda Peppelman

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.