Teams Boul’Animo presteren goed

DIEREN – De deelnemende teams van Boul’Animo uit Dieren hebben de competitie van de NJJB met goed resultaat afgesloten. Deze jeu de boules-competities werden over 4 speeldagen gespeeld, waarvan afgelopen zondag de laatste. In de zonale 2e klasse kende de triplette, bestaande uit Henk Schoolderman, Mario Gielink en Henk van der Mei geen beste slotdag. Dankzij de goede resultaten op de eerdere speeldagen eindigden zij met 8 winstpartijen in de middenmoot.
In de 1e klasse debuteerde het team met Nettie Lensink, Dennis- en Cor Nootenboom zeer verdienstelijk met een 12e plaats in de eindrangschikking. Hun constante prestatie over de 4 speelrondes zorgde voor dit knappe resultaat. In dezelfde klasse kwam het team met Ans Nootenboom, Jaccolien Hamer en Gunther Kutzorra slechts 1 wedstrijdpunt tekort voor promotie naar de hoofdklasse. Op de laatste wedstrijddag Vanaf de 1e partij was deze equipe in de slag voor de bovenste plaatsen. Hoe de teams in deze klasse aan elkaar gewaagd waren bewijst de eindstand. De nummer 1 behaalde 13 winstpartijen, Boul’Animo werd met 11 winstpartijen 9e. Dat toch tot de laatste partij sprake kon zijn van promotie komt door het vergelijken van onderlinge resultaten bij gelijk aantal winstpunten. Het op het hoogste nivau uitkomende team met Jeroen v.d. Mei, Herman Hamer en Theo van der Meer kende in de eredivisie geen goede dag. Kansloos werden 5 partijen verloren. Doordat de 2e speeldag in Gouda letterlijk in het water viel, wordt in deze klasse de laatste ronde pas in September gespeeld. Dit team moet dan wel goed presteren om met het degradatiespook af te rekenen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.