De Alliantie presenteert zomerprogramma

RHEDEN – De Alliantie, de Rhedense stichting voor kunst en cultuur, presenteert het nieuwe programma voor deze zomer. De muziektent in Velp, openluchttheater de Pinkenberg, de kasteeltuin van landgoed Middachten en het park van Landgoed Avegoor zijn schitterende locaties voor heel diverse optredens.

Tussen zondag 27 juni en 19 september, hoeft de liefhebber van kunst en cultuur niets tekort te komen. Er is een heel divers programma vol muziek, theater en exposities in het gemeentehuis in De Steeg. De zomerexpositie wordt verzorgd door José Braam en Dilys de Jong.
De serie voorstellingen op de Pinkenberg wordt 6 juli geopend door studenten van de opleiding Artiest Theater van het ROC Rijn-IJssel. Zij spelen de voorstelling Beste Mensen. Vanaf 28 juli wordt iedere woensdagmiddag weer een kindervoorstelling gebracht. Op het programma staan Dip en Dap, de Stichting Gelders Musical Ensemble, Theatergroep Hilaria, Circustheater Meatball, de Bende van Vier en Figurentheater de Trekwagen. Eveneens op de Pinkenberg, maar van een heel andere orde is de literaire high tea met Thomas Verbogt. Het Kleinetententheaterfestival sluit het seizoen op de Pinkenberg af.
In de kasteeltuin van Middachten staan vier optredens gepland, allen in de maand juli. Wereldmuziekgroep EtnoSaraj opent de serie, vervolgens zingen en spelen hier Micheline van Hautum (foto), The Deep River Quartet en het Riccioti Ensemble.
De tuin van Avegoor is in augustus het toneel van vier concerten. Het publiek kan genieten van klinkende namen als Raymond van het Groenewoud, Leo Blokhuis & Ricky Koole, Focus en de band Zijlstra.
In de maanden juni, augustus en september is de muziektent in Velp de locatie voor een aantal concerten. Captain Jetlag and the City Hoppers, Orkest de Ereprijs en de Beeezzzty Bigband laten hier van zich horen.

www.dealliantie.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.