Home / Rha / Geheime bron in Rha

Geheime bron in Rha

RHA – Onder de oevers van de IJssel bevindt zich een heuse bron van natuurzuiver water. Brouwerij Rodenburgh uit Rha brouwt hier sinds kort een uniek blondbiertje van ’T Klinkertje. Het bier wordt speciaal gemaakt voor Dorado Beach in Olburgen en de andere drie Thuishavens van de Den Daas Groep. Het bier is zo speciaal omdat het van zeer zuiver bronwater wordt gebrouwen, afkomstig uit de op 120 meter diep gelegen spelonken van de IJssel.

www.thuishavens.nl
 

Lees ook

Een eigenzinnig biertje uit Rha

RHA – Brouwerij Rodenburg uit Rha presenteert een nieuw, eigenzinnig bier. Een bier waarvan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.