Home / Hoenderloo / Nachtsafari in park De Hoge Veluwe

Nachtsafari in park De Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Wild spotten, slapen onder de sterrenhemel en een prachtige ochtend meemaken als het Park ontwaakt. Dit zijn enkele ingrediënten van de nachtsafari die gehouden wordt op vrijdag 16 en juli en 6 augustus in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Boswachter Henk Ruseler leidt de deelnemers door de het Park. Voor kinderen is er ook een kindersafari. De safari’s starten om 18.00 uur bij de entree van het Park in Hoenderloo op Houtkampweg 13. Vanaf daar vertrekken de deelnemers te voet naar het kamp. De kosten bedragen 95 euro per persoon, inclusief entree tot het Park, catering en tent.

www.hogeveluwe.nl
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.