Home / Dieren / Nieuw bestuur Dierens Mannenkoor

Nieuw bestuur Dierens Mannenkoor

DIEREN – Het bestuur van het Dierens Mannenkoor ziet er na de laatste ledenvergadering anders uit. Adri Schellevis is de nieuwe voorzitter, Wim Besselink tweede voorzitter. Johan Boers blijft de functie van secretaris vervullen, naar een tweede secretaris wordt nog gezocht. Bram Willemsen is penningmeester. Wim Wissels is coördinator van de concertcommissie, Hans Terpstra gaat de PR doen en Rudy Gerritsen heeft zich bij het bestuur gevoegd voor algemene zaken. Dan zijn Jan Dijkstra en Gerard Gerritsen leden van de ziekenbezoekcommissie. Siem van Sluijs is bibliothecaris. Het koor repeteert iedere maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de zaal van de Ontmoetingskerk in Dieren. Nieuwe leden zijn welkom.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.