Home / Dieren / 10-jarigen verrast door Wereldwinkel

10-jarigen verrast door Wereldwinkel

DIEREN – Het tienjarig bestaan van de Wereldwinkel Dieren aan het Callunaplein is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Alle kinderen in Dieren, Spankeren, Laag-Soeren en Ellecom die in de meimaand tien jaar werden, konden een cadeautje ophalen in de winkel. Maar degene die op dezelfde datum (of het meest dichtbij) als de openingsdatum, 19 mei, jarig was, wachtte nog een extra verrassing. Annelies Schipper uit Dieren bleek de gelukkige. Zij werd in het zonnetje gezet en ontving een oorkonde en een oranje WK leeuw uit het assortiment van de Wereldwinkel.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.