Home / Beekbergen / Kerkweg Beekbergen langer afgesloten

Kerkweg Beekbergen langer afgesloten

BEEKBERGEN – De Kerkweg in Beekbergen blijft langer afgesloten dan gepland omdat de werkzaamheden aan de water- en gasleidingen tegenvielen. De bestaande leidingen lagen dieper dan verwacht en waren daardoor moeilijk uit de grond te halen. Om de overlast te beperken, wordt het weggedeelte tussen de Dorpsstraat en de Papenberg zo snel mogelijk opengesteld voor bestemmingsverkeer. Begin juli is de weg weer bereikbaar voor doorgaand verkeer.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.