Rondleidingen in Harmanahof

LOENEN – IVN Eerbeek en omstreken verzorgt ook deze zomer weer rondleidingen in natuurtuin Harmanahof in Loenen. Iedere zondagmiddag gaat om 14.00 uur een wandeling door de tuin van start. Deze duurt ongeveer een uur en deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage Zondag vindt de eerste wandeling plaats, de laatste is op zondag 24 augustus. De tuin is dit voorjaar weer onder handen genomen. Kleine ingrepen moeten voorkomen dat de hele tuin verwildert en daardoor minder aantrekkelijk wordt voor allerlei grote en kleine dieren. Natuurtuin Harmanahof is te vinden aan de Loener Schepersweg, achter de Hervormde Kerk.

www.ivn.nl/eerbeek
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.