Home / Laag-Keppel / Nieuwe expo Galerie de Waker

Nieuwe expo Galerie de Waker

LAAG-SOEREN – Zaterdag wordt in Galerie de Waker aan de Dorpsstraat in Laag-Keppel de expositie In-Zicht geopend. Tot en met 15 augustus zijn hier schilderijen te zien van Paul Knops en Joke Schepers, evenals beelden in hout van Ronald Oosting.

Paul Knops schildert verhalend, dramatisch en satirisch. Kenmerkend zijn zijn grote gelaagdheid en het ontbreken van een lijn. Deze jonge kunstenaar, hij is 24, is een belofte voor de toekomst. Joke Schepers toont in haar werk veel gevoel voor kleur en materiaal en roep poëtische beelden op. Haar werk balanceert tussen figuratie en abstractie.
Galerie de Waker is van donderdag tot en met zaterdag van 13.30 tot 17.30 uur geopend en is daarnaast op afspraak te bezoeken.

www.galeriedewaker.nl
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.