Home / Doesburg / Ongeval Bleekerskade Doesburg

Ongeval Bleekerskade Doesburg

DOESBURG – Dinsdag werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een ongeval op de Bleekerskade in Doesburg. Met twee brandweerwagens werd er uitgerukt. Bij aankomst bleek het gelukkig mee te vallen: een behoorlijk beschadigde auto en een hekje van een woning was verwrongen. De automobilist is waarschijnlijk onwel geworden en heeft hierdoor het stoepje en hekje geraakt. Aangezien op dit stuk nooit hard gereden wordt is het bij blikschade gebleven. Volgens de woordvoerder ten gevolge van inentingen die de bestuurder eerder op de dag gehad had. De opgeroepen ambulance kon na de bestuurder gecontroleerd te hebben weer vertrekken. De brandweer heeft wat opvangkorrels gestrooid om wat lekkage op te vangen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.