Geslaagd evenementenweekend vv Oeken

BRUMMEN – Het jaarlijkse evenementenweekend van vv Oeken was wederom geslaagd. In een schitterend zonnetje is zaterdag 5 en zondag 6 juni lekker gespeeld op sportpark de Overkant.

Mede dankzij het prachtige weer is het E- en F-toernooi een waar voetbalfeest geworden. De winst ging bij de F’jes naar ZVV de Hoven F2 en vv Vorden F2. Bij de E’tjes waren ZVV de Hoven E2 en Groen Wit E2 het sterkst. De jongens en meiden konden zich daarnaast uitleven op een groot springkussen, op een waterglijbaan en in de pannakooi.
De wedstrijd tussen de dames van Gazelle Nieuwland en vv Oeken is gewonnen door titelverdediger Gazelle Nieuwland. De dames uit Dieren wonnen met 3 -1 en namen dus de wisselbeker weer mee terug. De organisatie hoopt volgend jaar meer damesteams te kunnen verwelkomen.
De tweede editie van de Overkant Cup, het toernooi tussen eerste elftallen uit de gemeente Brummen, is net als vorig jaar gewonnen door Sportclub Brummen. Eerbeekse Boys moest verstek laten gaan en vv Anadolu ’90 liet het vlak voor aanvang afweten. De wedstrijden bestonden dit jaar dan ook uit een dubbele competitie tussen Sc. Brummen, SHE en vv Oeken. Hopelijk doet volgend jaar iedereen weer mee.
Tot slot werd het Senioren Toernooi gespeeld. Maar liefst acht teams uit de omgeving deden mee in twee verschillende poules. Na de poules ontmoetten de teams elkaar in een finaleronde, waarbij FC Zutphen 6 uiteindelijk winnaar werd door met penalty’s te winnen van Sportclub Teuge 6. Brons was voor Sportclub Brummen en de Fairplay Cup ging naar de heren van Loenermark 7.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.