Home / Rheden / Genieten en helpen

Genieten en helpen

RHEDEN – De tranen sprongen hem in de ogen, toen hij aan het einde van de Hollandse Artiestendag in Rheden een gouden reversspeld kreeg. Ronnie Tober zet zich met zijn gelijknamige Foundation al jaren in voor hulp aan gehandicapte mensen en werd door de organisatie van de muziekdag in hartje Rheden met het kleinood geëerd voor dat werk.

Naast de spelden voor Ronnie en diens partner Jan, ontving de Apeldoornse zanger ook een bedrag voor zijn stichting. Dat is al een mooie traditie na afloop van de Hollandse artiestendag bij het Wapen van Rheden. Ook zondag 6 juni werd dat festival weer gehouden en leverde dat een kleine 5000 euro op voor de Ronnie Tober Foundation. Er was een keur aan artiesten te bewonderen, gepresenteerd door Dennis Bax. Het publiek zong naar hartelust mee, genoot van de bekende en wat minder bekende artiesten en koesterde zich in de warmte van de zonovergoten middag. En het geluk was aan de zijde van Tarcy van Beukering en zijn organisatie, want de voorspelde donderbuien en stortregens bleven ook nog eens uit – foto Wencel Maresch
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.