Home / Laag-Soeren / Succes voor viertalamazones De Spreng

Succes voor viertalamazones De Spreng

LAAG-SOEREN – Het ponyviertal van manege De Spreng in Laag-Soeren startte 4 juni op de eerste wedstrijd van de viertalcompetitie, opengesteld voor alle viertallen van de kring Berkel-IJssel. Het viertal, bestaande uit de amazones Carlijn Oversteegen, Vera Tabor, Melissa Boone, Estelle Roelofs, reserve Deirde van der Mijn en commandante Tanja Santing, kwam voor het eerst uit in deze samenstelling. De dames behaalden een eerste plaats met maar liefst 173 punten. Dit was goed voor twee winstpunten en een slagroomtaart.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.