Home / Klarenbeek / Vlaggetjesdag De Korenmolen

Vlaggetjesdag De Korenmolen

KLARENBEEK – Op Vlaggetjesdag worden de verjaardagen van alle meesters en juffen in één keer gevierd; woensdag 2 juni was het zover op basisschool De Korenmolen in Klarenbeek.

Dat waren dit jaar wel vijftien verjaardagen. Met het oog op het komende WK waren alle leerkrachten in oranje gehuld. De dag begon traditioneel met het hijsen van de vlag en het zingen van het schoollied. Uit volle borst zongen alle ruim 160 kinderen mee. Er waren ook veel ouders die dit moment even meebeleefden.
De meesters en juffen kregen in hun eigen lokaal een prachtig cadeau van de kinderen overhandigd. Na het uitpakken, werd iedereen in groepjes verdeeld en kon het spelfestijn beginnen. Al snel waren de verschillende teams druk bezig met hockey, chinees voetbal, het vervoeren van waterbekertjes, penalty schieten en nog veel meer spelen. Na de traktatie van de leerkrachten werd overgegaan tot de prijsuitreiking. Het was een prachtig zonovergoten verjaardagsfeest.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.