Schutters raken geen van allen kop

EERBEEK – De 136 dames die deelnamen aan het vogelschieten in Eerbeek begonnen om 17.30 uur met schieten. Het eerste schot werd gelost door mevrouw Joosten, echtgenote van de burgemeester. Om 22.30 uur moest na 391 schoten het schieten worden gestaakt en moest ook deze vogel en tweede bal en kop worden verloot. Esther Hagenaars werd Schutterskoningin, Annemoon Ligt schoot eerste bal, Dahpne van Rooden tweede bal (geloot), Marianne Zweers linkervleugel, Jacqueline Zweers rechtervleugel, Mandy van de Linden kop (verloot) en Anja Hummelink staart. De fiets werd gewonnen door Petra Geelhoed.
Bij de mannen waren 275 schutters van 19.15 tot 23.30 uur bezig geweest om de vogels eraf te schieten. Het is helaas niet gelukt. Beide vogels zijn om 24.00 uur verloot onder de nog aanwezige schutters. Bij de linker vogel werd Stefan Booy schutterskoning en bij de rechter vogel Ben Koenders. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.