Home / Eerbeek / Prijswinnaars ballonnenwedstrijd Koninginnedag

Prijswinnaars ballonnenwedstrijd Koninginnedag

EERBEEK – Op koninginnedag zijn er 300 ballonnen opgelaten vanaf het weiland bij Grand Café De korenmolen in Eerbeek. Door het minder fraaie weer zijn waarschijnlijk vele ballonnen niet ver gekomen. De ballonnen zijn op weg gegaan naar het noordoosten en zijn neergestreken in de buurt van Twente en toen de grens over naar Duitsland. De grootste afstand was naar Wildehausen (241 kilometer). Vriendelijke vinders hebben de kaartjes terug gestuurd naar Eerbeek. Paolo Piga, Samantha Lensink, Fleur Tabor, Erdem Kaya, Elanur Gurses, Daan Buiting, Iliya Lutke, Luuk Zwiers en Tijmen Bonnet hebben een prijs gewonnen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.