Home / Doesburg / Doesburgs kadertoernooi

Doesburgs kadertoernooi

DOESBURG – Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 juni wordt in Biljart-, dart- en zalencentrum De Onderbouw alweer het zesde Doesburgse kadertoernooi gehouden. Het kaderteam van biljartvereniging De Markt heeft twintig spelers uitgenodigd voor dit toernooi. Voor de spelers is het dè afsluiting van het seizoen en de uitdaging om nog een keer fantastisch spel te laten zien. Vrijdag om 19.00 starten de eerste wedstrijden. Er wordt op vier tafels gespeeld. Zaterdag worden de wedstrijden van 11.00 tot 20.00 uur gespeeld en zondag wordt er van 11.00 tot 218.00 uur om de prijzen gestreden. De toegang is gratis.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.