Home / Dieren / Tennisveteranen gaan voor Nederlands kampioenschap

Tennisveteranen gaan voor Nederlands kampioenschap

DIEREN – Het tennis van de Dierense Huisarts Herberts is dit jaar voor de derde achtereenvolgende maal kampioen geworden in de hoogste klasse van de zondagcompetitie 35+. Na zeven weekenden stond het team ongeslagen bovenaan.

Hoewel er veel blessureleed was onder de Dierense spelers, gaf de brede samenstelling van dit team toch de mogelijkheid op overwinning. Aanstaand weekend wordt er in Hillegom om de Nederlandse titel gestreden. Berni Brader en Ingeborg Rutten hebben uitgezocht dat dit voor de eerste keer in de historie van de 35+ competitie kan zijn dat een team voor drie achtereenvolgende keren Nederlands kampioen wordt. De wedstrijden starten om 11.00 uur en staan onder auspiciën van de KNLTB.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.