Home / Dieren / Rare kunst bij De Vogelaar

Rare kunst bij De Vogelaar

DIEREN – Obs De Vogelaar in Dieren startte onlangs, met de hele school, een nieuw project: kunst. Er werden workshops gehouden die met kunst te maken hebben en er kwamen kunstenaars op bezoek. Bij groep 3 kwam vorig week Brechtje Horsten. Zij leerde de kinderen dat kunst ook raar kan zijn. Horsten had zestien spiegeltjes meegenomen en liet de kinderen door de school lopen met een spiegel net onder hun ogen; zo leek het of ze op het plafond liepen. Daarna had ze nog een grote opdracht: de klas inpakken met vuilniszakken. De kinderen gingen gelijk enthousiast aan het werk en pakte alles in wat ze tegen kwamen (foto).
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.