Home / Bronkhorst / Brummense voetballer naar WK in Zuid-Afrika

Brummense voetballer naar WK in Zuid-Afrika

BRUMMEN – Stan Hurenkamp uit Brummen mag maandag het veld betreden samen met het Nederlands Elftal. Het jonge voetbaltalent van Sportclub Brummen B1 mag de Nederlandse vlag het veld opdragen bij de eerste WK-wedstrijd van ‘onze jongens’. Hiervoor heeft Stan flink zijn best moeten doen. Zijn school, het Baudartius College in Zutphen, doet mee aan de landelijke sportcompetitie Mission Olympic, georganiseerd door Coca Cola. Hierin heeft Stan het zo ver geschopt dat hij nu naar vijf anderen naar Zuid-Afrika mag.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.