Home / Velp / Vijfde keer Straatspeeldag in Daalhuizen-Oost, Velp

Vijfde keer Straatspeeldag in Daalhuizen-Oost, Velp

VELP – Woensdag 2 juni speelden de kinderen in de wijk Daalhuizen-Oost op straat. De Egmondstraat was voor deze middag afgesloten voor al het verkeer. Tachtig kinderen vermaakten zich met allerlei eenvoudige spelletjes, zoals met waterballonnen gooien, trefbal , stoep-krijten enz. Het thema van de middag was ‘Samen spelen’. Ook werd er met textielstiften een eigen vlag gemaakt. Als afsluiting van de spelletjes werd de vlag gehesen. Na de spelletjes konden jong en oud genieten van een spectaculaire mountainbike show van Patrick Smit. Dit was een interactieve show waarbij de kinderen betrokken werden.
Straatspeeldag werd gerealiseerd door Wijkvereniging Daalhuizen-Oost en enthousiaste wijkbewoners. Kort voor straatspeeldag werden de borden geplaatst, die aangeven dat de wijk Daalhuizen een 30km zone is geworden. In 2001 nam een groepje wijkbewoners het initiatief om dit te realiseren. Verschillende acties en straatspeeldagen volgden. In het belang van de kinderen in de wijk zijn we blij dat het eindelijk werkelijkheid is geworden.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.