Home / Velp / Vierdaagse wandelaars muzikaal onthaald

Vierdaagse wandelaars muzikaal onthaald

VELP – Bij de Avondvierdaagse in Velp, die een zonnig karakter had, werd er door 979 wandelaars lustig op los gewandeld. Vier dagen wandelden diverse scholen uit Velp, maar ook de Dorpsschool uit Rozendaal en De Boomhut uit Arnhem, door de bossen van de gemeente Rheden. Alle scholen liepen in eigen T-shirt waardoor het een kleurrijk en herkenbaar geheel werd. De tocht kende maar weinig uitvallers. Op de Van Spaanallee werd op de laatste avond verzameld om met zijn allen om 20.00 uur als stoet naar het startburo aan de Dr. Van de Feltzlaan te vertrekken, onder de muzikale marsnoten van drum- en showband HM van der Zandt. In de Dr. Van de Feltzlaan stond een ere muziekboog waar de dappere wandelaars onderdoor konden lopen om vervolgens hun welverdiende medaille op te halen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.