Home / Velp / Nieuwe brochure K13 klaar

Nieuwe brochure K13 klaar

VELP – Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur en K13 in Velp heeft de nieuwe brochure klaar. Vaste bezoekers krijgen deze thuisbezorgd, andere belangstellenden kunnen de gids ophalen bij bibliotheken, culturele instellingen en diverse andere plekken in de gemeente Rheden. Het boekje is ook via de website en telefonisch aan te vragen. Het nieuwe programma omvat weer theater, muziek en cabaret. Ook is er iedere maand een literaire avond in samenwerking met boekhandel Jansen & de Feijter, waarbij Arthur Japin het spits afbijt. In totaal zijn er acht voorstellingen op woensdagmiddag, speciaal voor kinderen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.