Politie Gelderland-Midden begint met proef op Twitter

REGIO – De politie Gelderland-Midden is begonnen met een proef met Twitter. Op www.twitter.com/politieglm zullen regelmatig tweets worden geplaatst. Met Twitter neemt het korps een eigentijds communicatiemiddel in gebruik met als doel op een nieuwe manier in contact te komen met het publiek.

Met Twitter hoopt de politie bovendien nog meer getuigen van incidenten te kunnen bereiken. Eén van de voordelen van Twitter is immers dat gebruikers elkaars berichten kunnen citeren. Zo kan de politie in korte tijd heel gericht een groep mensen bereiken.

Overigens heeft de politie Gelderland-Midden eerder ervaring opgedaan met zogenaamde social media. In februari werd gestart gelderland-midden.hyves.nl. Deze site is vooral gericht op het oproepen van getuigen zich te melden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.