Hunnekink Concours Hippique

EMPE – Voor de eenendertigste maal wordt het twee dagen durende Hunnekink Concours Hippique in Empe gehouden. Zaterdag 19 juni komen de paarden aan de start, alle klassen dressuur en springen. Zondag 20 juni rijden de pony’s, alle klassen dressuur en springen en paarden en paarden B/BB springen en B tot en met L2 dressuur. Op zondag is er in de middagpauze een demonstratie Voltige rijden. Het zijn weer twee drukke dagen top paarden- en ponysport met rond de 1000 combinaties aan de start. Op het terrein van de familie Franken aan de Weg naar Voorst 225 staat dan een gezellige tent. De toegang is gratis. Opgeven kan nog via www.startlijsten.nl of via e-mail. jolanda.schimmel@maildienst.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.