Home / Eerbeek / 1300 deelnemers avondvierdaagse

1300 deelnemers avondvierdaagse

EERBEEK – Er werd weer flink bewogen, vorige week in Eerbeek tijdens de avondvierdaagse. Ruim 1300 wandelaars liepen van maandag tot en met donderdag afstanden, variërend, van 5, 7,5 en 10 kilometer lang. Er was een speciale route uitgezet voor rolstoelers waar onder andere cliënten van St. Riwis Zorg en Welzijn locatie De Beekwal gretig gebruik van maakten. Er deden ook dit jaar weer veel scholen mee; niet alleen uit Eerbeek, maar ook uit Laag-Soeren, Loenen en Hall. Op de eerste dag bij de start werden de wandelaars verrast door sponsor Plus uit Eerbeek met een tasje met inhoud. Dit jaar liepen de eerste drie routes veel door de bossen en de laatste avond was het natuurlijk tijd voor de intocht met muziek van vier verenigingen, waaronder natuurlijk De eendracht uit eerbeek. De kinderen behaalden trots de finish en werden beloond met een mooie medaille.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.