Home / Dieren / Geslaagde Veluwezoomloop- en feest

Geslaagde Veluwezoomloop- en feest

DIEREN – Het was 28 mei feest bij de Dierense atletiekvereniging Gelre. De Veluwezoomloop stond dit jaar namelijk in het teken van het 50-jarig bestaan van de vereniging. Iedere deelnemer kreeg, direct na inschrijven, een mooi jubileum hardloopshirt.

Het parcours van de 5, 10.3 en 15 kilometer liep na de start door de bossen van Nationaal Park Veluwezoom. Dit jaar deden er geen Nationale kampioenen mee of lopers uit Kenia, maar er werden wel snelle tijden gelopen. Bij de vijftien kilometer won Wouter Gijsberts; hij was net iets sneller dan Tonnie Stouten, maar beide heren kwamen met een tijd onder de 52 minuten binnen. Bij de tien kilometer won Dierenaar Mark Groeneweg de Veluwezoomloop voor de vierde keer op rij. – Foto – Marc Pluim.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.