Home / Bronkhorst / NS-Kortingsactie voor leden van de bibliotheek

NS-Kortingsactie voor leden van de bibliotheek

BRUMMEN – Hoofdsponsor NS maakt het mogelijk dat bibliotheken hun vaste leden een mooi cadeau kunnen aanbieden tijdens Juni-Maand van het Spannende Boek. In de maanden juni tot en met 15 augustus kunnen bibliotheekleden van bibliotheek Brummen Voorst voor slechts 25 euro (normaal 75,80 euro) een hele dag eerste klas reizen door het hele land. Het enige dat leden moeten doen, is bij het lenen van een spannend boek vragen naar de NS boekenlegger. Daarop staat een bestelcode waarmee online via www.ns.nl de eerste klas NS dagkaart voordelig besteld kan worden.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.