Vermiste man uit Beekbergen gezocht

BEEKBERGEN – De politie, boswachters en personeel van een zorginstelling in Beekbergen zijn op zoek naar een 54-jarige jarige bewoner. De man is zondagochtend 6 juni voor ritje op de fiets weggegaan en heeft medicatie nodig. Er is een SMS-Alertbericht verstuurd en tips zijn welkom op 0900 – 8844.

De politie kreeg zondagmiddag de melding dat de man omstreeks 10.00 uur voor een kort ritje op zijn bruine damesfiets bij de zorginstelling was weggegaan. Toen hij niet terugkeerde en wel medicatie nodig heeft, werd de politie over zijn vermissing op de hoogte gebracht.

Aan het begin van de avond is er een SMS-Alertbericht verstuurd. De man is ongeveer 1.80m, heeft een mager postuur en kort stekelig haar. Hij heeft een snor en draagt een bril. Hij is in het blauw gekleed. Tips zijn welkom bij de politie op 0900 – 8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.