Home / Velp / Politie houdt twee verdachten aan voor vernielen auto’s

Politie houdt twee verdachten aan voor vernielen auto’s

VELP – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee verdachten aangehouden op verdenking van het vernielen van auto’s op de Aalscholversingel in Velp. De politie kreeg een melding dat een groep jongeren voor overlast zorgden op het Aalscholverplein.

Toen de agenten de parkeerplaats bij de flat opreden zagen zij een paar jongens er als een haas vandoor gaan. De agenten zijn de jongens achterna gerend en hebben twee jongens aangehouden. Het betreffen twee jonge mannen uit Velp van 20 en 21 jaar oud. Verschillende auto’s zijn vernield. Onder andere zijn spiegels van de auto’s afgetrapt, ook is er een spiegel door een voorruit gegooid. De twee verdachten zijn voor nader onderzoek in verzekering gesteld. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.