zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeVelpPolitie houdt twee verdachten aan voor vernielen auto’s

Politie houdt twee verdachten aan voor vernielen auto’s

VELP – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee verdachten aangehouden op verdenking van het vernielen van auto’s op de Aalscholversingel in Velp. De politie kreeg een melding dat een groep jongeren voor overlast zorgden op het Aalscholverplein.

Toen de agenten de parkeerplaats bij de flat opreden zagen zij een paar jongens er als een haas vandoor gaan. De agenten zijn de jongens achterna gerend en hebben twee jongens aangehouden. Het betreffen twee jonge mannen uit Velp van 20 en 21 jaar oud. Verschillende auto’s zijn vernield. Onder andere zijn spiegels van de auto’s afgetrapt, ook is er een spiegel door een voorruit gegooid. De twee verdachten zijn voor nader onderzoek in verzekering gesteld. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215426_eten.jpg

Caleidoz opent de Huiskamer

DOESBURG - Op maandag 29 november opent de Huiskamer van Caleidoz om 9.30 uur voor het eerst haar deuren op Beumerskamp in Doesburg. Eenieder kan er terecht om een kop koffie of thee te drinken en gezellig te kletsen. Voor wie meer uitdaging zoekt, zijn er tal van activiteiten mogelijk.

0215244_Koffie.jpg

Online Walk en Talk

DOESBURG - Donderdag 25 november is er een online bijeenkomst van Walk & Talk, verzorgd door Bibliotheek West-Achterhoek. Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden is iedereen welkom. Er is dit keer geen spreker, maar de deelnemers gaan met elkaar in gesprek over het zoeken naar werk. Zo kunnen zij elkaar tips

0212883_Kasteel_Rosendael.jpg

Winter op Rosendael

ROZENDAAL - Vanaf 1 november start de winteropenstelling op kasteel Rosendael in Rozendaal. Het kasteel is weer te bezoeken met een rondleiding en er zijn diverse winteractiviteiten.

0215424_Sinterklaasdieren.JPG

Sinterklaas komt aan in Dieren

DIEREN - Vele kinderen uit Dieren hebben ongetwijfeld de dagen afgeteld, maar op zaterdag 20 november was het zover. Sinterklaas en zijn Pieten zetten voet aan wal in Dieren. Rond 13.00 uur kwam het gezelschap per boot aan bij de Veerstoep aan de IJssel. Vele kinderen stonden al aan de

0215398_Gerrit_Willems_60_jaar_muzikant_4.JPG

Erelid bij Eendracht

EERBEEK - Onlangs werd erelid Gerrit Willems van muziekvereniging Eendracht in Eerbeek gehuldigd voor zijn 60-jarige muzikale loopbaan. Vele jaren geleden startte Gerrit als trompettist bij de drumfanfare van Eendracht. Hij was enkele jaren bestuurslid en toonde zich één van de drijvende krachten achter wat later het Lego-orkest werd en

0213683_kerst.jpg

Kerst doe-boek

www.gravuur.nl