Even terug naar vroeger

LIEREN – Oud-leerlingen van de Prinses Julianaschool in Lieren kwamen onlangs nog eens terug naar hun oude schooltje voor een gezellige reünie. Velen hadden elkaar na de basisschooltijd niet meer gezien of gesproken en er moest dus flink worden bijgepraat. De bijeenkomst is uiteraard vastgelegd. De leerlingen uit de vierde klas van 1942 gingen samen op de foto. Dit waren mevrouw J. Brink – Diks, mevrouw T. Goris – van ’t Land, mevrouw W. de Jager – van de Zandschulp, mevrouw M. Gorsseling – van de Hel, mevrouw T. Meijer – van Hartskamp, mevrouw G. Palm, de heer H.J. Jansen, de heer G.H. van de Berg, L. Konink, R- Oosterkamp, C. Jansen, G. Wilbrink en G. Westerik.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.