Home / Giesbeek / Voorverkoop Giesbeach van start

Voorverkoop Giesbeach van start

 

GIESBEEK – De voorverkoop van Giesbeach 2010 is gestart. Het loont om er tijdig bij te zijn, want vorig jaar was het muzikale evenement volledig uitverkocht. Zaterdag 3 juli vindt Giesbeach weer plaats op de Giese Kop op Rhederlaag.

Twee geweldige bands komen naar Giesbeek dit jaar. Zo is er de coverband Session, een jonge professionele allround feest- en coverband, bestaande uit negen enthousiaste, ervaren muzikanten. Session speelt bekende recente feestelijke hits, classics, dance, rock en Nederlandstalig repertoire. De bandleden hebben een conservatoriumachtergrond en begeleiden regelmatig bekende artiesten. Bij Session gaat het dak eraf.
Dan komt de Belgische formatie De Spikes, in 2005 eveneens op Giesbeach. Zij brengen funtertainment, sounds en humor uit alle uithoeken van deze planeet en ver daarbuiten. De groep brengt muziek voor elke generatie: new wave uit de jaren tachtig, rock uit de sixties en seventies, grunch uit de jaren negentig en moderne muziek van Mika, Rammstein, Metallica en Anouk. Samen zorgen deze acts voor non-stop livemuziek. Mocht het Nederlands elftal de kwartfinale halen, dan wordt de wedstrijd uitgezonden op groot Led-scherm.

Giesbeach is toegankelijk voor iedereen van zestien jaar en ouder. Kaarten zijn tot en met 2 juli verkrijgbaar bij onder andere Cafetaria Joosje in Giesbeek en Kapsalon Judith in Lathum.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.