woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeGiesbeekVoorverkoop Giesbeach van start

Voorverkoop Giesbeach van start

 

GIESBEEK – De voorverkoop van Giesbeach 2010 is gestart. Het loont om er tijdig bij te zijn, want vorig jaar was het muzikale evenement volledig uitverkocht. Zaterdag 3 juli vindt Giesbeach weer plaats op de Giese Kop op Rhederlaag.

Twee geweldige bands komen naar Giesbeek dit jaar. Zo is er de coverband Session, een jonge professionele allround feest- en coverband, bestaande uit negen enthousiaste, ervaren muzikanten. Session speelt bekende recente feestelijke hits, classics, dance, rock en Nederlandstalig repertoire. De bandleden hebben een conservatoriumachtergrond en begeleiden regelmatig bekende artiesten. Bij Session gaat het dak eraf.
Dan komt de Belgische formatie De Spikes, in 2005 eveneens op Giesbeach. Zij brengen funtertainment, sounds en humor uit alle uithoeken van deze planeet en ver daarbuiten. De groep brengt muziek voor elke generatie: new wave uit de jaren tachtig, rock uit de sixties en seventies, grunch uit de jaren negentig en moderne muziek van Mika, Rammstein, Metallica en Anouk. Samen zorgen deze acts voor non-stop livemuziek. Mocht het Nederlands elftal de kwartfinale halen, dan wordt de wedstrijd uitgezonden op groot Led-scherm.

Giesbeach is toegankelijk voor iedereen van zestien jaar en ouder. Kaarten zijn tot en met 2 juli verkrijgbaar bij onder andere Cafetaria Joosje in Giesbeek en Kapsalon Judith in Lathum.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...