Home / Velp / Sterrenteam verslaat Sc Veluwezoom

Sterrenteam verslaat Sc Veluwezoom

VELP – Sportclub Veluwezoom uit Velp mocht onlangs aantreden tegen het Sterrenteam van RTL met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika. RTL begon de wedstrijd met onder andere Regillio Vrede, Tim Akkerman, Jody Bernal, John Williams en Baas B. Als supporters hadden zij Tatum Dagelet, Jennifer de Jong en een cameraploeg meegenomen.

De eerste helft trad Sc Veluwezoom aan met het eerste elftal. De tweede helft werd gespeeld door een aantal gastspelers, Robbie Kemperman, Kees Coenraads, Taco Sprenger, Mike Kudrya, Giovanni Zweers, Sjakie Jansen, Raymond Elderman, Nicolle Loëvering en Danielle Walsweer.
Na een 1-0 voorsprong voor Sc Veluwezoom (doelpunt van Dimitri Gerrits) in de eerste helft kwam RTL in de tweede helft sterk terug en kwam dan ook verdiend op 1-1 (doelpunt Tim Akkerman). Na kansen over en weer was het toch RTL dat aan het langste eind trok met een weergalozen kopbal van Regillio Vrede.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.