Home / Laag-Soeren / Wasserij Barth Slijkhuis schaft AED apparaat aan

Wasserij Barth Slijkhuis schaft AED apparaat aan

LAAG-SOEREN – Wasserij Barth Slijkhuis BV in het buitengebied van Laag-Soeren is na meer dan 100 jaar nog steeds een groeiend bedrijf in de dienstensector. De wasserij heeft besloten om een AED apparaat aan te schaffen omdat het bedrijf de gezondheid van haar werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Vrijdag werden er zes van de BHV-ers opgeleid om met dit AED apparaat te werken. Met het gebruik van een AED stijgt de overlevingskans met 70 procent bij een eventuele hartstilstand ten opzichte van een reanimatie met de hand. Vaak zijn ambulances te lang onderweg, zeker bij het bedrijf in het buitengebied.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.