zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeDierenLinde Gas Dieren vijf jaar ongevalvrij

Linde Gas Dieren vijf jaar ongevalvrij

DIEREN – Linde Gas Benelux, voorheen Hoek Loos, aan de Kanaalweg in Dieren was op 25 december 2009 vijf jaar LTI-vrij (vrij van ongevallen met verzuim). De locatie ontving hiervoor de bronzen Award van de European Industrial Gases Assocation (EIGA).

Hieraan is bij Linde Gas in Dieren passend aandacht aan besteed en wordt de uitdaging aangegaan te streven naar nog veel ongevalvrije jaren. Vanuit Dieren verzorgt Linde met 80 personeelsleden de Benelux van gassen, gasmengsels en toepassings-knowhow voor de las- en snijtechniek en de voedingsmiddelenbranche. Het eigen speciale gassenlab beschikt over een NKO erkenning. Bij al deze werkzaamheden is veiligheid prioriteit nummer één. Hieraan wordt dan ook veel tijd besteed en vindt ook regelmatig controle plaats, zowel intern als door overheidsinstanties. Het veilig werken is nu beloond met een bronzen Award.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Collecte voor vluchtelingenkinderen

VELP/DIEREN - Van 22 tot 27 november wordt er in Velp en Dieren gecollecteerd voor vluchtelingenkinderen in Griekenland. Hun situatie is urgenter dan ooit. Meer dan 50.000 kinderen verblijven onder erbarmelijke omstandigheden op een Grieks eiland of op het vasteland. Door de trage procedures zitten sommigen daar wel drie jaar.

0215332_Vogelvreugd.jpg

Jubilarissen in het zonnetje bij Vogelvreugd

LOENEN - De leden van Vogelvreugd Loenen hebben een enerverend weekend achter de rug. De onderlinge wedstrijd werd in Loenen gehouden en er was een huldiging van twee trouwe leden: Paul Berends en Wil Schoonhoven.

Ombudsteam PvdA in actie bij Repair Café

VELP - Zaterdag 27 november is het Ombudsteam van de PvdA Rheden weer in De Poort in Velp. Zij zijn daar van 14.00 tot 16.00 uur, gelijktijdig met het Repair Café, om mensen te helpen die een probleem hebben. Dit kan gaan over contacten met de overheid en maatschappelijke organisaties.

0215207_Film_-Pixabay.jpg

Kinderfilm Buurman & Buurman

DOESBURG - Filmhuis Doesburg vertoont zaterdag 27 november een film over Buurman & Buurman voor de jongste filmliefhebbers. Deze begint om 14.00 uur en als er veel belangstelling is, volgt er om 15.30 uur nog een voorstelling. De twee buurmannen zorgen weer voor veel chaos storten zich vol overgave in

Groot Brummens Dictee 2021

BRUMMEN - Woensdag 1 december wordt de 21e editie gehouden van het Groot Brummens Dictee. Vanaf 20.00 uur gaan taalliefhebbers de strijd met elkaar aan in de bibliotheek in Brummen. Dit jaar werd het dictee weer geschreven door de leden van de Taalmarkt. Het thema is Vergeten Woorden. Er komt

0214808_vvdieren.JPG

vv Dieren na penalty’s door in de bekercompetitie

DIEREN - Zaterdag 13 november speelde vv Dieren een bekerwedstrijd tegen RKHVV uit Huissen. Na 90 minuten stond er een gelijke stand op het bord, 1-1. Een spannende penaltyserie zorgde voor de ontknoping van de spannende wedstrijd. De Dierense spelers wisten deze te winnen en gaan daardoor verder in de