Home / Dieren / Linde Gas Dieren vijf jaar ongevalvrij

Linde Gas Dieren vijf jaar ongevalvrij

DIEREN – Linde Gas Benelux, voorheen Hoek Loos, aan de Kanaalweg in Dieren was op 25 december 2009 vijf jaar LTI-vrij (vrij van ongevallen met verzuim). De locatie ontving hiervoor de bronzen Award van de European Industrial Gases Assocation (EIGA).

Hieraan is bij Linde Gas in Dieren passend aandacht aan besteed en wordt de uitdaging aangegaan te streven naar nog veel ongevalvrije jaren. Vanuit Dieren verzorgt Linde met 80 personeelsleden de Benelux van gassen, gasmengsels en toepassings-knowhow voor de las- en snijtechniek en de voedingsmiddelenbranche. Het eigen speciale gassenlab beschikt over een NKO erkenning. Bij al deze werkzaamheden is veiligheid prioriteit nummer één. Hieraan wordt dan ook veel tijd besteed en vindt ook regelmatig controle plaats, zowel intern als door overheidsinstanties. Het veilig werken is nu beloond met een bronzen Award.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.