Home / Dieren / Engels in alle groepen Boomgaard Zuid

Engels in alle groepen Boomgaard Zuid

DIEREN – Basisschool De Boomgaard Zuid in Dieren gaat vanaf januari 2011 Engels geven in alle groepen. Het is de eerste school in de gemeente Rheden die daarmee start. Tot op heden gebeurde dat alleen in de groepen 7 en 8. Engels heeft een positieve invloed op de algemene taalontwikkeling. Aan de lessen wordt ongeveer een uur per week besteed zodat andere vakken niet in de knel komen. De docenten van De Boomgaard Zuid gaan vanaf september eerst op nascholing. In een later stadium wordt het Engels in alle groepen wellicht ook doorgevoerd op De Boomgaard Noordoost.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.