Dierense Jeugd Vertegenwoordigers zoekt leden

DIEREN – De Dierense Jeugd Vertegenwoordigers (DJV), opgericht op 12 april door een viertal jongeren in samenwerking met het jongerenwerk van Carion, zoekt leden. De DJV is opgericht om samen activiteiten te bedenken, te organiseren en uit te voeren voor jongeren van twaalf tot en met vijftien jaar in Dieren en met ondersteuning van het jongerenwerk.

Voor jongeren, door jongeren, is het motto van de DJV en wil door het verenigen van jongeren dat de jeugd positief aanwezig is in Dieren. bovendien zal de DJV een adviserende rol hebben richting de jongerenwerkers.

E-mail. d.de.zoete@carion.nl
Tel. 0313 – 490704
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.