Home / Dieren / 3500 euro voor klimtoestel

3500 euro voor klimtoestel

DIEREN – De sponsorloop en bloemenmark van Obs ’t Schaddeveld in Dieren waren vorige week een groot succes. De leerlingen hebben dankzij hun enthousiasme, inzet en sponsors een bedrag van bijna 3100 euro bijeengelopen. De bloemenmarkt heeft, met dank aan de Aalsmeerse Bloemenhal, een bedrag van 400 euro opgeleverd. In de komende zomervakantie wordt het hele schoolplein opgeknapt en opnieuw ingericht. De opbrengst wordt daarom gebruikt voor de aanschaf van een nieuw, uitdagend klim- en klautertoestel.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.