Home / Bronkhorst / Oude mobieltjes voor Kika

Oude mobieltjes voor Kika

BRUMMEN – De tienjarige Laura van Nijkerken uit Brummen zamelt oude mobieltjes in voor Kika. De Brummense is op zoek naar telefoontjes die niet meer gebruikt worden. Het initiatief is in het kader van een grote inzamelingsactie van Obs de Krullevaar uit Brummen. Het geld dat Laura hiermee ophaalt, gaat naar Kika en wordt besteed aan onderzoek voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Iedereen die Laura wil helpen, kan zijn of haar mobieltje inleveren aan de Abraham Kuijperstraat 21 in Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.