Beschonken automobilist in Velp aangehouden

VELP – Een 31-jarige automobilist uit Dieren is in de nacht van woensdag op donderdag door de politie in Velp aangehouden wegens het rijden onder invloed. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De man werd omstreeks 03.15 uur op de Zutphensestraatweg in Velp aan een controle onderworpen. Een blaastest die bij de Dierenaar werd afgenomen gaf aan dat hij te veel had gedronken. Hierop is de man aangehouden en voor een ademanalyse meegenomen naar het politiebureau. Daar werd een promillage gemeten van 0,16. Aangezien de man al vaker met alcohol achter het stuur had gezeten, is zijn rijbewijs ingevorderd. Justitie beslist over de teruggave van het document.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.