Home / Rheden / Prijzen Oranjefeesten Rheden

Prijzen Oranjefeesten Rheden

RHEDEN – Tijdens de Oranjefeesten in Rheden was er van alles te doen. Bij deze activiteiten zijn de nodige prijzen uitgereikt. Schutterskoning (na loting) werd Ab Weertjes. De linkervleugel was voor Jan de Kas, de rechter voor Patricia Bongers. De staart was voor Hans Krahe, de kop voor Henny Voet en de Bal voor Appie Meeuwissen. De winnaars van de optocht waren: in de categorie Fietsen en Steppen: 1. Twan Otten, 2. Lotte Lodder, 3. Marije Kamp. In de categorie Bolderkarren en Skelters: 1. Marjolein Kruithof, 2. Casper en Joris van Zadelhoff, 3. Tim Scheperkamp. In de categorie Kinderwagens: 1. Maaike Breedveld, 2. Stan van der Most, 3. Noor Mennink. Ook zijn de prijzen bekend gemaakt van de ballonnenwedstrijd op 5 mei. Er zijn honderd ballonnen opgelaten en de organisatie kreeg twaalf kaartjes terug. De ballon van Inge Pieters kwam het verst: in Velp Noord-Brabant. De ballon van Katie Gijsbertsen landde in Grave en de ballon van Jordy kwam tot in Balgoy.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.