Home / Regio / Wilde zwijnen gezocht

Wilde zwijnen gezocht

REGIO – In het Jaar van het Wild Zwijn is de Zoogdiervereniging op zoek naar waarnemeingen van wilde zwijnen. Want al mogen ze op papier maar in twee gebieden in Nederland voorkomen, ze worden steeds vaker daarbuiten gezien. De Zoogdiervereniging wil in kaart brengen waar en roept iedereen die dit jaar een wild zijn ziet, dat te melden. Dat kan via www.telmee.nl of www.waarneming.nl of e-mail. waarnemingen@zoogdiervereniging.nl.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.