Home / Ellecom / Rhedenaar rijbewijs kwijt bij snelheidscontrole

Rhedenaar rijbewijs kwijt bij snelheidscontrole

ELLECOM – Bij een snelheidscontrole op de Ellecomsedijk in Ellecom heeft de politie donderdag het rijbewijs van een 47-jarige Rhedenaar ingevorderd omdat hij veel te hard reed. Met behulp van de Lasergun constateerden agenten een snelheid van 141 km/u (136 km/u na correctie) terwijl daar maximaal 80 gereden mag worden. Bij de controle, die tussen kwart voor tien en twaalf uur in de ochtenduren werd gehouden, werden nog acht andere hardrijders bekeurd. Van 175 passanten werd de snelheid gemeten.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.